Şükrü Köymen Anaokulu
AKARCA MAH. ŞAİR ABDULKADİR BULUT CAD. ŞÜKRÜ KÖYMEN İLKÖĞRETİM OKULU SİTESİ NO 2 İÇ KAPI NO D ANAMUR / MERSİN

VİZYON

ünya standartlarını yakalama yolunda demokratik, laik, çağdaş bireyler yetiştirebilmektir. Öğrenen okul modelini uygulamak için takım ruhuna inanmış herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, bilgi çağı"nın gerektirdiği bilgi, beceri ve teknolojinin etkin kullanımını sağlamak yolu ile Türkiye ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer okullarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin ve kurumsallaşabilmiş bir okul olmaktır.

MİSYON

Okul olarak, evrensel boyutta üretilen bilgiye ulaşmalarında öğrencilerimize rehberlik etmek, bilim ufkunu genişletmek, çağdaş, bilimsel, teknolojik ve kültürel birikimin egemen olmasını sağlayacak toplumun gelişmesini katkıda bulunacak aydın ve yaratıcı düşünebilen, demokratik lider özelliklerine sahip, ülkesine, milli ve kültürel değerlerine bağlılık duygusu gelişmiş, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan bireyler yetiştirmektir. Okul olarak her öğrencimizin içindeki değerleri ortaya çıkaran; onları, haklarını koruyabilecek yapı ve donanımda, insan ilişkilerini önemseyip, evrensel ilkelerle uyumunu kurabilen, bilginin yanında uygar davranışın önemini de bilen bireyler olarak yetiştiren köklü, güvenli ve en başarılı eğitim kurumu olmak için çalışılır.

Öğretim Şekli :

07:40/12:40